Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına kermes düzenleyen Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi’ne madalya verildi.

Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi öğrencileri tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına geçtiğimiz nisan ayında düzenlenen kermes, HSBFL öğrencilerinin sadece akademik olarak değil, manevi yönden de yüksek seviyede olduklarını gösterdi.



Okul Müdürü Bülent Gencer; “Öğrencilerimiz zekidir ve zeki insanlar daha duyarlıdır. Duyarlılık gösteren, sorunlar karşısında kayıtsız kalmak istemeyen öğrencilerimiz ellerinden geldiğince bir katkı yapmak istediler.  Son dönemde gelişen olayları öğrencilerimiz de bizim kadar takip ediyor. Ülkemizin güçlü ve baki kalabilmesi için ayrılıkları bir kenara bırakıp birlik halinde olmamız gerektiğinin farkındalar. Öğrencilerimizin elinden gelen şimdilik bu kadar. Ancak ileride mutlaka bunun kat be kat fazlasını yapabilecek konumda olacaklar. Bizi bu katkılardan daha çok sevindiren ve umutlandıran bir şey daha var: Öğrencilerimiz ülkemizi korumak adına şuurludur ve inşallah hep öyle kalacaklardır.



ASELSAN, ROKETSAN, TAİ gibi birçok kuruluşun ortağı/sahibi olan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, ordumuzun teknolojik olarak desteklenmesi adına birçok faaliyeti üstlenmiş durumda. Teknolojik imkânlar ne kadar yüksek olursa, askerimizin can güvenliği de o kadar yüksek seviyede sağlanmış olacaktır, ordumuz daha güçlü olacaktır. Belki çok büyük bir katkı yapamadık ama üretilen teknolojide bir vida kadar katkımız olmuşsa bunu bilmek bile bizi ve öğrencilerimizi şimdilik mutlu etmeye yetecektir. Önemli olan şuurlu olmaktır ve bu şuur devam ettikçe ileride mutlaka büyük katkılar olacaktır.



Vakıf öğrencilerimizi madalya ile taltif etti. Bu, aldığımız en kıymetli ödül oldu. Buradan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na şükranlarımı sunuyorum.” dedi.