Akşehirlilerin seçim arabalarındaki müzik yayınının sebep olduğu gürültü kirliliğinden şikayetçi olması üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Akşehir Belediye Başkan Adayı Lutfi Çelebi harekete geçti.


Lutfi Çelebi seçime katılan siyasi parti yetkililerine ve Belediye Başkan Adaylarına gazetemiz aracılığıyla yaptığı çağrıda 30 Mart 2014’te yapılacak mahalli idareler seçimlerine kadar müzik yayınlarının durdurulmasını istedi.


                Çelebi şunları söyledi: “Bu konuda hasta yakınları, okullar, hastane ve yaşlılar rahatsızlıklarını dile getirerek şikayette bulundular. Ayrıca önümüzdeki günlerde yapılacak sınavlara hazırlanmakta olan gençlerimizin zarar görmemesi için hep beraber müzik yayınlarına son vermeyi öneren Çelebi seçime katılan diğer siyasi parti yetkililerinin ve Belediye Başkan Adaylarının da aynı duyarlılıkla hareket edeceklerini umarak bu konuda ortak protokol yapmaya çağırdı. Hemşehrlerimizin bu konudaki görüş ve isteklerini 8123837 ve 0549 7374648 numaralı telefonlarımıza bildirmelerini rica ederiz” dedi.