S.S. Akşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde 4 Şubat'taki yapılacak genel kurulda adaylığını açıklayan Levent Dort çalışmalara başladı.



Şehrimiz esnaflarından Levent Dort, S.S. Akşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

 Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Levent Dort yaptığı basın açıklamasında, “S.S. Akşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ekibimizle birlikte talibiz. Neden mi; Bütün hissedarlarımızın fikirlerini alıp katılımcı bir yönetim şekli oluşturmayı, küçük ve orta ölçekli üyelerimizin sorunlarını çözmeyi, hizmeti mümkün olduğunca üyelerimizin yanına götürmeyi kendime ve ekibime ilke edindiğim için bu göreve adayım. Genç dinamik ve çözümleyici yönetim şekliyle arkadaşlarla bu göreve talip olduk Bütün üyelerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Levent Dort Kimdir?


1969 doğumlu ve Akşehirli olan Levent Dort ilk, orta ve lise öğrenimini Akşehir’de tamamladı. Daha sonra ticaret hayatına atılan Dort, 18 yıldır Akşehir’de kahvehane işletmeciliği ve çeşitli işletmeler çalıştırdı. Akşehir sevdalısı Dort. evli ve 2 çocuk babasıdır.