Akşehir Beşiktaşlılar Derneği 2. Başkanı Levent Cumbul Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’a sitem dolu bir mektup gönderdi.


Akşehir Beşiktaşlılar Derneği 2. Başkanı Levent Cumbul’un gönderdiği mektubu okuyan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman  Cumbul’u arayarak yazdığı mektubu hakaret olarak kabul ettiğini ifade etti. Cumbul ise Başkan Orman’a gerçekleri dile getirdiğini söyledi.


Akşehir Beşiktaşlılar Derneği 2. Başkanı Levent Cumbul’un Fikret Orman’a yazdığı mektubu şöyle;


 


BAŞKAN FIKRET ORMAN'A VERİLMEK ÜZERE


Akşehir Beşiktaş Derneğinden, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine açık mektubumuzdur.


Sayın Başkan; değerli yönetim kurulu üyelerimiz bize bu mektubu yazmakla Beşiktaş'ın bir neferi olarak görevimizi yerine getirdiğimizin bilincindeyiz.


2013 yaz aylarından başlayan son zamanlarda daha çok gündeme gelen Ronaldınyo bombası her zaman olduğu gibi yine elimizde patlamıştır.


Anadolu insanları genelde umutla hayalle yaşar Sizler de bizim bu hayallerimizi, umutlarımızı teker teker yok ediyorsunuz. Her sene takım şampiyonluğa değil de 3.1üğe 4.1üğe oynuyor. Yüksek rakamlara alınan Gökhan Süzen, Serdar Kurtuluş, Ömer Şişmanoğlu vb. oyuncularla nereye koşacağız çok para istedi diye gönderilen I lilberrin yerine 3 misli fiyata alınan Serdar Kurtuluşu ve yaptığı hataları mı seyredeceğiz.


Başkan bizim vaatlere kanımız tok. Biz-; yıldız oyuncu alın Elinizdeki yıldız oyunculara özellikle Fernandes'e sahip çıkın. O kalite de bir oyuncuyu ucuza mı alacaksınız, hiç olmazsa Fernandes'i elinizden kaçırmayın.


Çok güzel bir stad yapıyorsunuz emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederiz.


Yıldız bir oyuncu almadan bu stadı nasıl dolduracaksınız dorusu çok merak ediyoruz. Bizler Fenerbahçeli ve Galatasaraylı arkadaşlarımızın bizimle alay etmesinden utanıyoruz. Ama onların Başkanları Yönetime gelirken fakir fukara edebiyatı yapmadı sadece başkanları ceplerinden üçer milyon dolar para koydular. Bizim yönetim kurulu ve Başkanın koymuş olduğu miktarı merak ediyoruz. Tahminimiz toplam bu rakamda 6 milyon doları geçmez.


Sayın Başkan bu paraya televizyonda reklam dahi veremezsiniz. Ama sizler bir kamera gördünüz mü bol bol reklam yapıyorsunuz.


Anadolu da bir söz vardır; vermeden almak Allah’a mahsustur sizler ne verdiniz ki ne alıyorsunuz?


Bizler tesis değil başarı bekliyoruz.10 Tane oyuncu değil 3 Tane yıldız oyuncu istiyoruz.


Her 10 yılda 1 defa şampiyon olmak kaderimiz olmasın.


Sayın Başkan sizleri saygı çerçevesinde eleştirdiğimi sanıyorum bizlerinde düşüncelerini paylaşırsanız saygı duyarız.


Selamlar Hayırlı ve sakatlıkların olmadığı bir sezon dileğiyle...


LEVENT CUMBUL


AKŞEIIİR BEŞIKTAŞLAR DER. 2. BAŞKANI