Koronavirüs önlemleri kapsamında ilçede maskesiz kimse kalmaması için Çeltik Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından birlikte yürütülen maske imalatı, aralıksız devam ediyor.





Covid-19'a karşı yürütülen mücadele çerçevesinde, ilçede bulunan bütün resmi kurumlara toplam 3 bin maske dağıtımının gerçekleştirildiğini belirten Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe; “Baharın gelmesi, havaların ısınması vatandaşlarımızı yanıltmasın. Salgın tehlikesi henüz geçmiş değil. Evlerimizde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim. Bizler, toplum sağlığı için tedbirleri artırmaya ve vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle bu sıkıntılı günleri de hep birlikte atlatacağız” dedi.





Başkan Meşe; ilçede kurulan Halk Pazarını da ziyaret ederek, bir araya geldiği vatandaşlar ve pazar esnafıyla istişarelerde bulundu. Belediye ekipleri de pazar yeri, giriş ve çıkışlarında vatandaşlara ve pazar esnafına kolonya ikramında bulunarak, sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda pazarda bulunanları uyardı.





Belediye Başkanı Ali Meşe; “Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması için kurulan pazarımızda tüm tedbirleri almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın da yapılan uyarıları mutlaka dikkate almalarını rica ediyorum. Tedbirleri uygulayalım. Alışveriş esnasında lütfen sosyal mesafeye dikkat edelim. Bu kötü günleri tedbirlerimizi alarak hep birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.