Şehr’ ül Vaizin ve Emekli Müftü Kur’ ra Hafız, Merhum Tahir Büyükkörükçü Hoca Efendi ( Allah Ondan Razı İnşallah )bir kutlu vaazlarında kapu Camii Şerifinde;  Mevlana Hazretlerinden ne Mesnevi Şeriften bir kıssa anlatmıştı.

 Kısadan hisse al derler ya. Akıllı adam hissesini alır elbet. Kıssalardan. Hep halkımızın ağzı ile yazdık geldik. Anlayanlar anlamıştır.

                Gözü hırs bürümüşler ise: Kısa da bilmez, hissede bilmez, hak, hukukta bilmezler.  İlinde, İlçesinde, Partisinin içinde yamyamlıklar yapar. Genel Başkanı olan; Cihanın Üzerinde Son Bağımsız Türk Devletinin Milli Lideri Olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetin yıkmaya çalışır. Milli Görüş geleneğinden gelen; Milliyetçi, Muhafazakâr, Müslüman ve Demokrat, İl Başkanı ve İlçe Başkanları ile çeşitli yerlere, dernek ve odaların başındaki onu çok seven insanları, bilinmez ve akıla almaz neden ve yalakların uydurduğu yalanlara kanarak linç etmeye çalışır.

                 Anlının teri ile bulundukları yerlere gelen onu seçen, seçmenlerinden adeta intikam almak, hırs ve kin için kurgulanmış duruma gelmişlerdir.

Dostlarını düşmanları ile aynı safta gösterilme ilizyonları ve yalanlarına kanıp, oysaki onun canı kadar seven dostları ile uğraşır.

                Akılsız ve kısadan hisse almayanlar: Yazımızın başlığını teşkil eden YURDUMUZ ÜZERİNDE KÜFFARIN EMPERYALİSTLERİN KAN EMİCİ VAHŞİ KAPİTALİST,  BURJUVANIN EMEL VE İSTEKLERİ HÜKÜMET YIKMA HESAPLARINA dâhil olur.

                İşte, Mevlana Hazretlerinin, Mesnevi Şeriften geçen, Şehr’ ül Vaizin ve Emekli Müftü Kur’ ra Hafız, Merhum Tahir Büyükkörükçü Hoca Efendi ( Allah Ondan Razı İnşallah )  Tarafından bir kutlu vaazlarında:  Kapu Camii Şerifinde anlattığı, HIRS KİN ÖFKE ve KENDİNİ BİLMEZLİK KISSASI.

                Kedinin biri mutfağa dadanmış, üzerinde kan bulaşığı ve kan kokusu olan rendeyi, raspayı başlamış hırsla, iştahla yalamaya... Yaladıkça, yalamış, yaladıkça iştahı artmış, kan kokusunu aldıkça yalamış da yalamış, daha bir hırsala yalarken, yalarken birde bakmış yediği yaladığı meğerse kedinin kendi dili imiş. Bu hırsla yalamanın sonunda ağzındaki dilini kaybetmiş, hırslı kedi. İhtiras ve hırs böyle kötü bir duygu ki: İnsanları da yer bitir. Ateşin odunu bitirdiği gibi.  Hırsla yalanla dolanla, hakkı olmadığı makamlara gelenlerin sonunu gördük. Allah CC. tüm, hırsla ve ihtirasla yükselenlerin sonunu bizlere gösterecek. Türlü boyalarla kendilerini gizleyenleri dostunu düşmanını bilmezleri, kendilerini çok akıl dane sananların sonunu gösterecek İnşallah. Onlarda mı böyle diyecekler bilinmez... Adam giderken, can havli ile Başbakan da istifa etsin diyor.  Edep Yahu,  ne cüret. Vay be, ne günlerden ne günlere gelmişiz...

                Tut elinden, yükseleceği yerlerin ötesine kadar çıkar, adamı... Yalnız bunlardan daha var. Var da şimdi zamanı değil diye bekliyorlar. Ülkemizi birileri başsız, Başbakansız, Hükümetsiz, bırakmak istiyorlar anlaşılan.

                Tehdit ve aba altından sopa göstermekle, pazarda, camii köşesinde laf atmakla, bizi kimse susturamayacak.’’ Boyundan büyük sözler yazıyorsun. Manşetlere çıkınca ne oldu.’’ Biz sadece doğruları yazmaya devam edeceğiz,  İnşallah, ağam, beyim. Ayrıca işler sizin bildiğiniz gibi değil. Bizim 18. Madde kapsamında arsamız yok. İmarsız tarlalarımız yok. Beyim: Sende biliyorsun bizden sana bir zarar gelmez amma dilini yiyen kedi misalini verdik. Hırs ve kin, hiç iyi değil.

                AKPARTİ de Başkan Yardımcılığı sırasında ve AKPARTİ Konya Delegelimizde hiçbir yakınımızı bir yere yerleştirmiş de değiliz. Mağdur olalar AKPARTİLLERİN YAKINLARI DEDİK. Haklı da çıktık. ÖSYM kimlerin borusunun öttüğü, KPSS ve sair sınavlarda kimlerin borusunun öttüğü şimdi daha aşikâr, belli oldu.

                 Biz Allah CC. Rızası için, işler koştuk. KALAYICI MESCİDİ TAMİR OLSUN DEDİK. SEYYİT MAHMUT HAYRANİ TAMİR OLSUN DEDİK. BİR OLDU BİRİSİ OLMADI. O DA OLUR İNŞALLAH-U RAHMAN. Bu kadar kızmayın beyler. Biraderleriniz mi söylüyor yoksa. Her gün bir kişi diye. Evvel Allah-u Azim buradayız. Akşehir ve Türkiye bizim. Bizim kalacak. Rabbimin İzni ve Keremi ile.