Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu Özel Akşehir Sistem Ortaokulunu ziyaret etti.


Köseoğlu ziyaretinde; Akşehir'de 08-09 Kasım 2016 tarihinde Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerlendirme Merkezi (KİDEM) tarafından yapılan 8. sınıflar TEOG deneme sınavındaki gösterilen başarıdan dolayı sınava giren 8. sınıf öğrencilerini tebrik etti. Sınavlarda başarılı olmak için neler yapmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunan Köseoğlu, moral ve motivasyonlarının yüksek olmasını isteyerek başarıda emeği geçen okul yönetimini ve öğretmeleri tebrik etti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu ayrıca Türkiye genelinde yapılan analiz yayınları 5-6-7. sınıflar Deneme sınavlarında gösterilen başarıdan dolayı öğrencileri kutladı. Köseoğlu daha sonra TEOG sınavına girecek öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden istekleri olup olmadığı sordu. İstek olduğu takdirde yerine getirmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyleyerek 23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan TEOG sınavında öğrencilere başarılar diledi.


Özel Akşehir Sistem Ortaokulu yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu'nun okullarına yaptığı ziyarette dolayı teşekkür ettiler.