Kaymakam Karahan ve Milli Eğitim Müdürü İşcan; KOMEK ve HEM işbirliği ile açılan Kadın Giyim Modelist Yardımcılığı ile Gelişimsel Etkinlikler kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerle yapılan işler üzerine bir süre sohbet ettiler.

KOMEK Merkezi Müdürü Ekrem Varol’dan halen devam eden kurslar ve açılması düşünülen kurslar hakkında bilgi alan Kaymakam Karahan, daha sonra KOMEK Binasında bulunan ve Halk Eğitimi Merkezi’nce açılan kursları gezdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Akkaya ve Müdür Yardımcısı Cihad Koçak’ın da eşlik ettiği ziyarette kursiyerlerle açılan kurslar ve verilen hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Karahan, çalışmaları takdirle karşıladığını belirtirken; görev alan idareci ve öğretmenleri tebrik etti ve kursiyerlere başarılar diledi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da KOMEK ve HEM işbirliği ile birçok başarıya imza atacaklarının altını çizerek kurs çeşitliliğinin artırılması ve mahallelere yayılması noktasında çalışmaların devam ettiğini ifade etti. İşcan, yapılan çalışmaların yılsonu sergisiyle Yunak halkının beğenisine sunulacağını belirtirken, ziyaretinden dolayı Kaymakam Murat Karahan’a teşekkür etti.