Akşehir'de hizmet vermeye başlayan KOMEK kurslarının resmi açılışı dün gerçekleştirildi.


background:#F6F7F8">KOMEK açılışına, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile çok sayıda davetli katıldı.


            Cumhuriyet Meydanı’ndaki Yeni Belediye Binası’nda hizmet verecek KOMEK’in açılış konuşmasını Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptı. Daha sonra söz alan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise yaptığı konuşmada, Konya merkez dışındaki ilçeler arasında en büyük KOMEK kurslarını Akşehir’de açtıkların ve 32 branşta hizmet verileceğini ifade etti.


background:#F6F7F8">KOMEK kursiyerleri adına Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e hediye sunmasından sonra açılış kurdelesi kesildi. Sonrasında protokol üyeleri, KOMEK kurslarını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Ardından Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılışı ve şehir meclisi toplantısı yapılmasından sonra Selçuklu Anadolu Lisesi yanındaki alana yapılacak olan Hanımlar Lokali’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.