AKSEVDER Başkanı Tuncay KESİM: Nasreddin Hocamıza sahip çıkarak O’nun adına Çocuk Kreşi ve 5 yıldır da Boyama ve Fıkra Kitabı dağıtan Sayın Tütüncü’yi “24 Ağustos Onur Günümüz”e davet ettik.


Antalya’nın en sevilen belediye başkanları arasındaki yerini koruyan ve 2. Dönem Kepez Belediye Başkanı seçilen Hakan Tütüncü Akşehirlileri Makamında kabul etti.


Antalya AKSEVDER Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kesim yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz Pazartesi günü saat 13.30’da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret ederek, hem 2 yıl üst üste seçimleri kazanmasından dolayı hem de Nasreddin Hoca’ya verdiği desteklerinden dolayı  teşekkür etti.


AKSEVDER Başkanı Tuncay Kesim yaptığı açıklamada,”Kepez Belediyesinin başarılı ve çalışkan başkanı Sayın Hakan Tütüncü tam bir Nasreddin Hoca fenomenidir.  Kendisini bu nedenle candan kutluyorum. Çünkü yaklaşık 5 yıldır Nasreddin Hoca Boyama ve Fıkra kitapları bastırıp dağıtan Kepez Belediyesi, şimdi de Nasreddin Hoca ve Çocuk Kreşi ‘ni hizmete açtı. Akşehir’e ve Nasreddin Hoca’mıza gönülden hizmet eden değerli başkanımızı 24 Ağustos Onur Günümüze davet ettik. Kendisi büyük bir aksilik olmazsa mutlaka geleceğini ve Akşehir’de en az bir gece kalmak istediğini söyledi” dedi.


Akşehir’in değerli şahsiyetine bizden daha fazla sahip çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü hizmetlerinden dolayı kutluyoruz.