Küçük öğrenci Ali İhsan Başoğlu, kumbarasını sınıf rehber öğretmenine getirerek içindeki tüm parasını, yapımı planlanan 4-6 yaş grubu Kur’an kursu inşaatına bağışlayacağını söyledi. Bunun üzerine bağış, sınıf rehber öğretmeni ile birlikte gerçekleştirildi.

Kur’an Kursu Yaptırma Komisyonu Başkanı Mustafa Kemal Olgun, Din Hizmetleri Uzmanı Ali Can, Murakıp Adem Karataş ve Vahapgazi 4-6 Yaş Kur’an Kursu Yöneticisi Kamile Kafalı, bağışın bir gün sonrasında Nimetullah Nahçivani İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında, Ali İhsan Başoğlu için bir Teşekkür Belgesi töreni düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Mutlu Özdemir; “Öğrencimiz Ali İhsan bir imamhatipli duruşu sergilemiştir. Kendi istek ve ihtiyaçlarını karşılamak yerine bir kurumun yükselmesi için elinden gelenin en büyüğünü yapmıştır. Bizleri hem gururlandırdı, hem duygulandırdı. Duyarlılık ve davranışından dolayı kendisine ve onu yetiştiren ailesine teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Konuşmanın ardından, Kur’an Kursu Yaptırma Komisyonu Başkanı Mustafa Kemal Olgun, öğrenciye Teşekkür Belgesi verdi. Olgun, belge takdiminde yaptığı konuşmada; “İnsanlar Kur’an-ı Kerim ile geç yaşlarda tanışıyor. Öğrenmenin en hızlı olduğu dönem olan 4-6 yaş grubunda Kur’an ile tanıştıracak bir kurumumuzun olmasını çok arzu ettik. Bu girişimimiz Akşehir halkı tarafından takdirle karşılandı. Sevgili yavrumuz Ali İhsan bize yüreğinin büyüklüğünü gösterdi. Bu bağışa, bir insanın tüm varlığını bağışlaması gibi bakmamız gerekir. Başta öğrencimiz olmak üzere kendisini yetiştiren okuluna ve sevgili ailesine, Akşehir Müftülük camiası ve Kur’an Kursu yapımına gönül vermiş kişiler adına şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verdi.