Yabancı Dil Eğitim Programına katılmak üzere ilçedeki görevi sona eren Çeltik Kaymakamı Ömer Faruk Ateş, dil kursuna katılmak üzere görev süresini tamamlayan Tuzlukçu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt ve yurtdışı stajına katılmak üzere ilçedeki görevi sona eren Yunak Kaymakamı İbrahim İşleyen, ilçelerde düzenlenen programlarla protokol ve vatandaşlara veda ettiler.

Çeltik’te Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi tarafından düzenlenen Yabancı Dil Eğitim Programına katılmak üzere görev süresi sona eren Kaymakam Ömer Faruk Ateş; Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Milli Emlak Şefliği ve Notere veda ziyaretlerinde bulundu. Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe de Kaymakam Ateş için bir veda yemeği düzenledi.‏ Veda yemeğine, Kurum Amirleri ve Kurum Müdürleri katıldı. Programın sonunda Başkan Ali Meşe tarafından Ömer Faruk Ateş’e ilçeyi temsilen tarihi cami filografi çalışması hediye edildi.

Başkan Meşe yaptığı veda konuşmasında; “İlçemizde bir süre hizmet eden Kaymakamımızın görevinin sona ermesi vesilesiyle bir veda yemeği düzenledik. Buradan ayrılmasına üzülüyoruz. Allah yolunu açık etsin. İlçemize yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Ömer Faruk Ateş, dün konvoy eşliğinde ilçeden uğurlanırken Çeltik Kaymakamlığı’na Niğde Kaymakam Adayı İbrahim Şahin’in görevlendirildiği öğrenildi.

Tuzlukçu’da Veda Yemeği

Dil kursuna katılacak olması nedeniyle dün itibariyle görevinden ilişiğini kesen Tuzlukçu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt için Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Başkan Akbuğa’nın, önceden planlanmış programı nedeniyle Ankara’da bulunduğu için katılamadığı yemeğe; Başkan Vekili Aydoğan Çoban, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Daire Amirleri ile Müdürler katılım sağladı. Hizmetlerinden dolayı teşekkür edilen Kaymakam Yeşilyurt’a günün anısına bir plaket takdim edildi.

Kaymakam Ahmet Yeşilyurt yayımladığı veda mesajında; “8 Şubat 2021 tarihinde başladığım görevimden, İçişleri Bakanlığımızın tensipleriyle yurtdışına dil kursuna gideceğimden dolayı ayrılıyorum. Değerli Tuzlukçu Halkına hizmet etmekten ve onları tanımaktan çok memnun oldum. Görevim esnasında gösterdiğiniz yakın ilgiden, samimiyetinizden ve misafirperverliğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Kaymakamlar görevleri gereği daha önce hiç görmedikleri veya yaşamadıkları ilçelerde görev yaparlar. Her çalıştığımız ilçeyi öğrenir, alışır ve severiz. Nihayetinde görev yaptığımız yerler bizim memleketimiz olur, ayrılırken de kendi ilçemizden ayrılmış gibi hüzünle ayrılırız. Tuzlukçumuz’dan ayrılırken de bu hüznü yaşıyoruz. Tuzlukçu da bulunduğum süre içerisinde nezaketleri ve dostluklarını her zaman hissettiren Tuzlukçu halkına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Tuzlukçu Kaymakamlığı’na Gaziantep Kaymakam Adayı İsa Bertan’ın görevlendirildiği öğrenildi.

Yunak Kaymakamı’ndan Veda Mesajı

Yurtdışı stajına katılacak olması nedeniyle görev süresi dolan Yunak Kaymakamı İbrahim İşleyen, bir veda mesajı yayımladı. İşleyen mesajında; “Kıymetli Yunaklı hemşehrilerim, değerli mesai arkadaşlarım; 6 Eylül 2021 tarihinden bu yana sürdürmekte olduğum görevimi yurtdışı stajına katılmak üzere tamamlamış bulunmaktayım. Siz değerli hemşehrilerimin bu süreç içerisinde göstermiş olduğunuz misafirperverlikten ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yunak Kaymakamlığı’na Aydın Kaymakam Adayı Murat Karahan’ın görevlendirildiği öğrenildi.