Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, beraberinde bazı kamu kurum müdürleriyle birlikte Söğütlü Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.





Ziraat ve hayvancılıkla geçimini sağlayan mahalle halkıyla kır kahvesinde sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Türk, Muhtar İbrahim Ergündüz’den de mahalle hakkında bilgi aldı.





Yaptığı konuşmada; "Kaymakamlık olarak ilgili kurum yöneticilerimizle birlikte vatandaşlarımızın sorunları ve mahallelerinde yapılacak çalışmalarla ilgili ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görerek değerlendirme imkanını buluyoruz. Mahallelerimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunuyoruz." dedi. Türk, mahalle ziyaretlerinin ve vatandaş buluşmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.





Muhtar Ergündüz ve Söğütlü Mahallesi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.





Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Akşehir Belediyesi Koordinatörü Ahmet Çakar, Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Ali Bozbay, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adem Büyükçanga, Milli Eğitim Müdür Vekili Bilal Eği ve Akşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Salim Sadıç da ziyarette Kaymakam Türk’e eşlik ettiler.