Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin Reis Mahallesinde şehit Ergün Karakuş'un babası Hüseyin Karakuş ve şehit Mesut Şeker'in annesi Ayşe Kaplan'ı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.


Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin şehit ailelerine "Sizlere İçişleri Bakanımızın selamlarını getirdik. Bakanlığımız ve Valiliğimiz sizleri düzenli olarak ziyaret etmemizi istediler. Esasen biz sizlerle bir araya geliyor ve devletimizin sizin hizmetinizde olduğunu bildiriyorduk. Şimdi Bakanlığımızın emri ile bunu daha düzenli hale getireceğiz. Bize yaşadığınız sorun ve sıkıntıları, kamu hizmetlerinden yararlanmada varsa sıkıntınız bunları iletmenizi istiyoruz. Sizin her zaman ulaşabileceğiniz telefonumuz var. Bizi arayın." şeklinde konuştu.


Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin'e  iletilen konular not alınarak gerekli talimatlar ilgili yerlere verildi.


Daha sonra Reis Mahallesinde 83 yaşındaki Mevlüt Baş'ı ziyaret eden Kaymakam Yalçın Sezgin " Hükümetimiz ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlılarımıza, engellilerimize gerekli hizmeti vermemizi istiyor. Verilen bu hizmetten vatandaşımız ne ölçüde yararlanıyor. İhtiyaçları nedir? Bizde bunları yerinde görmek için Kaymakamlığımızca geziler düzenliyoruz. Bu çalışmamızı önümüzdeki günlerde de yaşlılara sıcak yemek, ev temizliği, sağlık hizmetinin koordinasyonu ve tüm hizmetlerin denetim anlamında geliştirerek sürdüreceğiz." dedi.


 Ziyaret edilen yaşlı Mevlüt Baş'ın sorunları dinlenerek kendisine yardımcı olunacağı sözü verildi.