Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş'ı makamında ziyaret ederek haftalarını tebrik etti.


Daha sonra 26 Eylül 2016 tarihinde hizmete giren Kevser Köksal Kur'an Kursunda incelemelerde bulunan Kaymakamımız Yalçın Sezgin binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.  Kevser Köksal Kur'an Kursu ziyaretinden sonra Saraç Kemal Camiini ziyaret etti.


İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş ile birlikte camiyi gezen Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin cami imam hatibi İsmail Topçu'dan bilgi aldı. 1948 yılında yapılan cami 2015 yılında komple tadilat görmüştür. Engelli vatandaşların rahatça ibadet etmelerine yönelik düzenlemelerin tam olduğu camide bahçe sulama sistemi de internete bağlı olarak düzenlenmiş ve istenilen saatte ve sürede açılacak şekilde tasarlanmıştır.


Caminin bakımı, temizliği, çevre düzenlemesi, engelli vatandaşlarımıza dönük olarak yapılan düzenleme gibi bütün çalışmaları cami imamının yaptığını gören Kaymakamımız, bu örnek çalışmadan dolayı imam İsmail Topçu'yu kutladı. "Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle bu camimizi örnek cami olarak görüyor ve imamımızı da yaptığı çalışmadan dolayı "başarı belgesi" ile teltif ediyorum." şeklinde konuştu.