Afrin'e geçici olarak görevlendirilen Akşehir İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Uslu, Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk'e veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Türk veda ziyareti dolayısıyla yaptığı açıklamada; "Güvenlik güçlerimiz tarafından hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu ortadan kaldırmak maksadıyla, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını teröristlerin baskı ve zulümlerinden kurtarmak üzere çok başarılı bir operasyon yapılmış ve Afrin terörist unsurlardan temizlenmiştir.



Yaklaşık beş yıldır Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı görevini yürüten İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, Altı aylık süre ile Zeytin Dalı Harekatıyla PKK/PYD li teröristlerden temizlenen Afrin'e geçici olarak görevlendirilmiştir. Kendilerine bu kutsal vatani görevinde üstün başarılar diliyorum" İfadelerini kullanarak Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu'yu yeni görev yerine uğurladı.