Tuzlukçu’nun verimli topraklarıyla tarımın önemli merkezlerinden bir yer olduğunu vurgulayan Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, sözlerine şöyle devam etti:

“Ne kadar fazla üretirsek ekonomimiz o kadar güçlenir. Çiftçilerimiz ve mevsimlik tarım işçileri el birliği ile üreterek ekonomiye can veriyor. Bu sıcak havalara rağmen alın teri ile ekmeğini kazanan tüm işçilerimize kolaylıklar diliyorum. Tarım işçilerimizin sorunları bizim sorunumuzdur. Devletimiz her zaman yanlarındadır, vatandaşımızın yüzü gülerse devletin de yüzü güler. Ne zaman bir ihtiyaç ve talepleri olursa rahatlıkla tüm kurumlarımıza gelebilirler” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM’A ZİYARET

Konya İnsan Mektebi Projesi kapsamında düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Finallerine katılan Şehit Cemalettin Şekerci İlkokulu, Konarı Şehit Tuncay Yapıcı Ortaokulu ve Tuzlukçu Ortaokulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş Kocabaş ve danışman öğretmenler Buket Çalık Erman Görgülü ve Ethem Gündüz ile birlikte Kaymakam İsa Bertan’ı makamında ziyaret ettiler.

Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İl finallerine katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.