CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ve Konya 1. sıra Adayı Dr. M. Hüsnü Bozkurt, dün Akşehir’e gelerek ziyaretlerde bulundu.


Akşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden CHP Milletvekili Atilla Kart ve CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. M. Hüsnü Bozkurt’u İlçe Başkanı Ömer Koç ve çok sayıda partili karşıladı.


            Burada bir konuşma yapan Bozkurt, kendisine ön seçimde gösterilen teveccühten dolayı partililerine teşekkür etti. CHP’ye ve Konya’ya uzun yıllar hizmet eden CHP Konya Milletvekili Atilla Kart’a bugüne kadar gösterdiği çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan ve konuşmasında özellikle kadınlar konusuna değinen Bozkurt, “Biz, kadının korunmaya muhtaç, aciz bir insan olmadığını, aynı erkekler gibi olduklarını, emanete bırakılacak bir eşya, eve kapatılacak bir zavallı, kim ne kadar isterse o kadar çocuk yapacak bir kuluçka makinesi, tahrik unsuru ya da edepsiz olmadığını içselleştirmiş, kadın erkek eşitliğine yürekten inanmış ve bunu hayata geçirmeye niyet etmiş bir yönetim anlayışı ülkemizde hâkim olsun istiyoruz” dedi. Her zaman halkın sıkıntısına derman olmaya çalışacağını belirten Bozkurt Akşehirli vatandaşların desteklerini beklediğini söyledi.