Akşehir’deki karayolları üzerinde yapılacak çalışmalar ve vatandaşların bu yollardaki istek ve taleplerinin değerlendirilmesi amacıyla bir istişare toplantısı yapıldı.





Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağı’nda yapılan toplantıya; AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz, Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurahman Çardakoğlu, Karayolları 3. Bölge Müdürü Salih Cengiz, Müdür Yardımcısı Hasan Sarıoğlan, Etüt Proje ve Çevre Başmühendisi Durmuş Ali Kapıcı, Karayolları 32. Şube Şefi Umut Esat Güloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit katıldı.





Milletvekili Orhan Erdem ve Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın yaptığı mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşlardan gelen istek ve taleplerin de masaya yatırıldığı toplantıda; Ankara-Antalya Karayolu üzerindeki çalışmalar ile Afyonkarahisar-Konya arasında bulunan D-300 Karayolu’na dair istek ve talepler değerlendirildi.





Toplantıya katılan heyet daha sonra bazı mahallelere giderek yerinde inceleme yaparken, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.