15 Temmuz ‘dan beri, daha doğrusu gezi olaylarından beri ülkemiz, büyük bir imtihandan geçmektedir. Hamd olsun ki hepsinin çoğundan fazlası teğet geçti ve teğet geçmeye de devam ediyor.

 Halkımız çok bilinçli ELHAMDÜLİLLAH… AMAAA Zenginleri bu bilinçli halk topluluğundan ayrı tutarak şükür etmek istiyorum.Neden mi? Neden olacak….. Kemeri sıkan fakir, tankın altına yatan fakir, şükreden fakir, hamd eden fakir, olsun bugünler de geçer ALLAH birdir ve büyüktür diyen fakir, ölen ve şehit olan yine fakir, yine fakir….

 Peki zengin ne yapıyor bu teğet geçmelerde? Kemeri sıkma işini işçi çıkararak yapan, tankın altına yatan fakiri elinde viski kadehiyle, yatta tv den film seyreder gibi seyreden,  hiçbir zaman azla  yetinmeyen, güçlü kim olursa  ondan olan, ALLAH vermedi ben kazandım diyen,  şükür duygusu olmayan, ülke batarsa başka ülkeye kaçarım diyerek, sermayesini dış bankalara aktaran zengin yine zengin….

 Ülkemiz istesekte istemesekte iki kısım insana emanet.   Başına bir taç geçiren, dünyanın kralıymış gibi her istediğinin önüne konmasını isteyen zenginle, dünün üzüntülerinin yarının umutlarını yıkmasına, yok etmesine müsaade etmeyen fakire….

 UNUTMAYALIM! Her riskte kaçınılmaz kayıplar muhakkak olacaktır, ama ileriye, daha ileriye,çok daha ileriye gitmek isteyenler, risklere ortak olduktan sonra, ANCAK  başarıya ortak olabileceklerdir.

 Zenginimiz için kaybetme korkusu, kazanma isteğinden daha fazla olduğu müddetçe, ileriye her zaman karamsar gözle bakarız…

 Halk olarak(zenginimizde dahil)  sahip olduklarımızı koruya bilmek için daha çok, daha çok, daha çok  çaba sarf etmeliyiz. Hayattan beklentilerimizi karşılamak ve gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak istiyorsak, herkesin elinden gelenden  daha fazlasını yapma zorunluluğu vardır.

 Kusura bakmasın kimse, fakir mutlu ve huzurlu değilse, zengin o bozmadığı dolarlarla hiçbir zaman mutlu olamayacaktır. Fakirde yoksa eğer, zenginde  olana göz diker.ALLAH mufafaza o duruma gelirse ülke, Sen hergün o dolarları nasıl saklayacağım diye korkundan hergün değil, her saat başı  ölür ölür dirilirsin. Onun için gün bu gün yastık altındaki dolarlarını bozdurma günüdür. Dolarlarını bozdur ki , sende bende rahat bir ömür yaşayalım. Sen dolarlarını zamanında bozarda bu darbeyi önlersen, başındaki tacı korumak fakirin en şanlı görevlerinden biri olacağını unutmamalısın…..

 Konfüçyüs derki;  EN ZOR ŞEY, KARANLIK BİR ODADA BİR KARA KEDİYİ BULMAKTIR. ÖZELLİKLE ODADA KEDİ YOKSA…..

 Zengin kardeşim karanlık odada kedi arattırıyorlar sana, BİR AN ÖNCE  aklını başına al….   Dolarını boz, bu oyunu boz. Yoksa  dolar seni öyle bir bozar ki, yarın seni düzeltecek bir devletin bile olmaz yanında………ONUN İÇİN YARIN GEÇ OLMADAN TARAFINI BELLİ ET… YA BİZDEN BİRİ OL, YA DA KARA KEDİ ARAYANLARDAN.......