Yatsı Namazı öncesi gerçekleştirilen hatim duasında İlçe Müftülüğü de Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahi ve Mevlid-i Şerif’ten oluşan bir program hazırladı. Belediyenin Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan programda, İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci tarafından toplu hatim duası yapıldı ve camiyi dolduran vatandaşlar için Sakalı Şerif ziyarete açıldı. Cami çıkışında Akşehir Belediyesi tarafından cemaate mevlid şekeri ve közde çay ikramı yapılırken, bazı vatandaşlar tarafından da kandil simidi ve gofret gibi ikramlar sunuldu.

Etkinlik kapsamında yaklaşık beş yüz hatim gerçekleştirildiğini belirterek 61 kişinin çeşitli hediyeler kazandığı etkinliği düzenleyen ve katılanlara teşekkür eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; “Tüm hemşehrilerimizin hatimlerini Allah kabul eylesin diyorum. Bugün coşkulu bir Kadir Gecesi idrak edip, teravih namazlarımızı kıldık. İki yıldır bu günleri özlemiştik. Camimiz tıklım tıklım doldu ve namaz sonrasında da Sakalı Şerif ziyareti, bu güzel gecenin finali oldu” dedi.

Yapılan çekilişle ödül kazananların isimleri şöyle:

AYŞE BETÜL ERMİŞ Dizüstü Bilgisayar, BEGÜM EDA NUR USLU ve HATİCE SİVRİKAYA Tablet, MUSTAFA SİVRİKAYA, SİBEL İZTAŞ ve YUSUF ALTUNBAY Bisiklet, ÖZNUR ACAR, BEKİR KISACIK, ALPEREN ESMER, ALİ KUTLUCA, ELMAS KARAKAYA, İBRAHİM BÜLBÜL, HATİCE KARADERE, MUHAMMET ALİ ÖNER, ABDULLAH ÖZKAN ve ÜMMÜHAN ULU Tefsir, İMRAN ASTAR, SEVİM GÜL YILMAZ, ÜZEYİR TOLUM, AYGÜL BOZDAĞ, DERYA DUYGU KISMET, SÜMEYYE EZİCİ, MERYEM ILTUS, EMİNE EZİCİ, HATİCE ÇAR, AYŞE CALOZ, MUSTAFA ERCAN, ZAFER ATUNKARA, MEHMET İNCE, BERRİN DİNÇ, ABDULLAH ÇATIK, HÜSEYİN GÜRDAL, BİRAZ GÜNDEŞ, ŞÜKRAN YEL, EMİNE KORKMAZ ve SEHER AKKARAMAN Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde yüzde 50 İndirim, ÖMER FİLİZ, ALİ BAYAR, MUSTAFA DEMİR, HALİS AFŞAR, SERAP İŞLEK, AYŞE DUMAN, FATMA OLGUN, RESUL URAL, FADİM DEMİR, ABDİL SÖĞÜT, CENNET ÖNER, SERDAR ŞÜKRÜ GÜL, RAMAZAN SARIBAŞ, RUKİYE EFE, MUSTAFA ÇAR, AYŞE COŞKUN, AYŞE KISMET, MUHSİN SÖĞÜTLÜ, ŞULE KARATAŞ, AYNUR POLAT, SEVİM PARLAK, MUSTAFA KEMAL OLGUN, MERYEM YILDIRIM, GÜLER KORKMAZOĞLU ve KADİR AKSOY Kur’an-ı Kerim.

Ödüller, Ramazan Bayramı sonrasında belirlenecek ve Akşehir Belediyesi tarafından duyurulacak bir tarihte düzenlenecek ödül töreninde teslim edilecek.