Osman, Muttalip, Galip, Zafer, Muzaffer, Emin Kuzucuklarım. Haydi uykuya…


İYİ Parti’nin İstanbul Bağcılar’daki seçim standına 6 Mayıs Pazar günü yapılan saldırıya tepkiler büyüyor.

Bıçaklı saldırıda biri ağır 8 kişinin yaralanmasından sonra, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener; “Hiçbir saldırı veya tehdit bizi çıktığımız iyilik yolundan döndüremeyecektir. Türkiye'nin ihtiyacı olan iyiliği ve sağduyuyu sabırla inşa edeceğiz. Menfur saldırıda yaralanan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.dedi.

Saldırıya bir tepki de CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla saldırıyı kınayan İnce, “Siyasi rekabet savaş değildir; bizimle aynı partide olmayan, aynı düşünmeyenler de düşmanımız değildir. Hepimiz aynı memleketin evlatlarıyız.” ifadelerini kullandı.

‘’Diğer bir tepki ise, doğal olarak İYİ Parti Akşehir İlçe Teşkilatı’ndan geldi’’ DEMEK İSTERDİK AMA, henüz elimize ulaşmış bir basın bildirisi mevcut değil.

Konya gibi bir ilin AKŞEHİR ilçesinin İlçe Teşkilatı, Genel Başkan’ın arkasında böyle mi duracak??  Bir grup aday adayı arasından ADAY olarak tercih edilene iyi politikacı denir ama öyle anlaşılıyor ki İYİ Parti’ye; teşkilatı çalıştıracak, partiyi yüceltecek iyi siyasetçi lazım.  Milletvekilliği için yapılan aday adaylığı başvurusunda MHP’yi yaklaşık %40 oranında geçmiş olmak, seçimlerde de aynı sonucun alınacağı anlamına gelmeyebilir.

Adile Naşit’in Masal programı geliyor akıllara:

Osman, Muttalip, Galip, Zafer, Muzaffer, Emin Kuzucuklarım. Haydi uykuya…

İyi Parti Akşehir İlçe Başkanı Muttalip Uysal gazetemizi arayarak, olay duyulduktan sonra saldırıyı kınadıklarını, ayrıca İyi Parti Konya Milletvekili Aday adayı Osman Fedai'nin dün saat 16.04'de konuya ilişkin facebook sayfasında bir kınama yayınladığını ancak aynı kınamayı yerel basınla paylaşmayı unuttuğunu söyledi. Gösterilen bu hassasiyetten dolayı Pervasız gazetesine teşekkür ettiklerini bildirdi.