Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul/kurum yöneticileri için il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerini başlattı.


Görevli oldukları eğitim kurumunda fiilen en az üç yıl görev yapan yöneticiler ile herhangi bir nedenle (öğrenci sayısının azalması, pansiyonun kapatılması vb.) okulun yönetici normunun düşmesi nedeniyle bulunduğu kurumda norm fazlası durumuna düşen yöneticiler isteğe bağlı yer değiştirme talebinde bulunabilecek. Atanma talepleri elektronik ortamda 26 Aralık 2013 tarihine kadar yapılabilecek. Atamaları yapılan yöneticilerin ilanı 31 Aralıkta yapılacak.


Akşehir’de müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı münhal durumda olan okul ve kurumlar şunlar:


Müdürlük: Açelya Anaokulu, Çakıllar Anaokulu, Nene Hatun Anaokulu, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Gedil Ortaokulu, Gölçayır Ortaokulu, Nasrettin Hoca Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu), Nimetullah Nahçivani İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaköy Cumhuriyet Ortaokulu.


Müdür Başyardımcılığı: Akşehir Anadolu Lisesi, Akşehir Anadolu Öğretmen Lisesi ve Nasrettin Hoca Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi.


Müdür Yardımcılığı: Şehit İsmail Cem Yakınlar Ticaret Meslek Lisesi (3 tane), Çakıllar Vali Kemal Katıtaş Ortaokulu, Yaylabelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu ve Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer Ortaokulu.