Akşehir Belediyesi Mahalle İftarları Programlarının yeni durağı İstasyon Mahallesi oldu.

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları kapsamında İstasyon Mahallesi’nde iki ayrı yerde iftar yemeği verildi. Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve Doğa Park’ta verilen iftar yemeklerine yoğun katılım oldu.



Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından verilen tasavvuf müziği dinletisinin ardından Kuran-ı Kerim okundu. Okunan ezanla birlikte açılan oruçtan sonra iftar yemeği yenilerek dua edildi.



İftar sonrası ise Doğa Park’ta Akşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan eğlencesi vatandaşlarla buluştu. Eğlence öncesi konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; vatandaşların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek, Ramazan boyunca mahalle iftarları ve ramazan eğlencesi programlarının devam edeceğini söyledi.



Ramazan eğlencesi programında Karagöz Hacivat, Orta Oyunu, Kavuklu ile Pişekar, çocuklar için yarışmaların yanı sıra, yüz boyama ve palyaço etkinlikleri sunuldu. Vatandaşların büyük ilgisini ve beğenisini toplayan programda pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikramı da yapıldı.