Selçuk Mahallesi, Gazeteci Ahmet Şener Sokak’ta bulunan Avukat Ali Osman Küçük İş Merkezi karşısında faaliyete geçen Azul Yapı’nın Akşehirlilere sunacağı hizmetlere dair bir açıklamada bulunan Berk Mısırlı; “İnşaat Mühendisliğinin temel amacı; yapılabilecek en kaliteli işi, olabilecek en ekonomik şekilde ve tasarlanabilecek en güvenli seçimlerle yapabilmektir. Biz de Azul Yapı olarak, bu kriterlere bağlı kalmak koşuluyla; Proje, Mühendislik, Kaba ve İnce İş Uygulamaları, Anahtar Teslimi İnşaat, 3D Modelleme, Tadilat ve Danışmanlık gibi alanlarda, mevcut tecrübemiz ile Akşehir’in imarına katkıda bulunacağız” dedi.

“İşini severek yapacaksın”

“Maddi kazanç sağlamak; her mesleki ve ticari faaliyetin amacı değil doğal sonucu olmalıdır. İşini severek yapan insanlar başarılı olur ve kazanç, bu başarının karşılığıdır” diyen Berk Mısırlı; 5 yıllık bir lisans programı olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü, İngilizce hazırlık sınıfını atlayarak ve standart programdaki ders sayısını aşma hakkını kullanarak 3 yılda tamamlamış olmasını, sözünü ettiği meslek aşkına bağlıyor.

Mühendislik öğrenimini yüksek lisans yaparak geliştiren İnş. Yük. Müh. Berk Mısırlı; Eskişehir’de inşa edilen 14 katlı bir rezidans projesinin ardından Akşehir’in bilinen 2 inşaat firmasında mesleğini icra ettiği 3 yılla birlikte toplam 4 yıla ulaşan iş tecrübesiyle Akşehir’de kaliteli ve güvenilir işlere imza atmak istediğinin altını çiziyor.