Akşehir Cumhuriyet İlkokulu Çocuk Kulübü bünyesinde, tüm sınıf seviyelerinde açılan pratik İngilizce kursu, velilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.





Öğrencilerin İngilizceyi ders olarak görüp bunun baskısı altında kalmadan öğrenebilmeleri için konuların işlenmesini pratiğe dönüştürerek öğreten kurs öğretmenleri Yüksel Dilara Özkan, Esra Dernek Dündar ve Esra Köse; bu yöntemle çocukların eğlenirken öğrenmelerini hedeflediklerini belirttiler. Böylece özgüvenleri artan ve kendilerini daha rahat ifade eden çocuklar; eğlenceli aktiviteler esnasında pratik yaparak öğrendikleri İngilizceyi, günlük hayatta da rahatlıkla kullanabiliyor ve çekinmeden konuşabiliyorlar.





Öğretmenler, kendilerine ve öğrencilere bu imkanı tanıyan okul yönetimine teşekkür ederken, Okul Müdürü Halil İbrahim Tunçez de; “Çocuk Kulübümüz ailemizin önemli bir parçası haline geldi. Öğrencilerimiz okul sonrası ilgi ve yeteneklerine göre kurs programlarına aktif katılarak kendilerini geliştirmektedirler. Bu da içsel bir mutluluğu sağlamaktadır. Hızlı gelişen dünyada dil öğrenme ve iletişim gerekliliğini pratik İngilizce eğitimi ile sağlamaya çalışmaktayız” diyerek, kulüpte görev alan öğretmenlere teşekkür etti.