Akşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Akşehir Şehit Zeynep Sağır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencilerinin YGS motivasyonlarını artırmak için Uşak Üniversitesi'ne bir gezi düzenledi.





Gezi esnasında Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, spor tesisleri, üniversite kütüphanesini ziyaret edip, ardından şehir merkezinde kısa bir şehir turundan sonra Uşak İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'nin öğrencilerimizin için düzenledikleri yemek davetine iştirak ettiler.





Akşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Gün; her yıl 11 ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik olarak en az iki üniversite gezisi düzenlendiğini belirterek, bu tür gezilerin öğrencilerimizin YGS başarıları üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu belirtti.





İbrahim Gün; “Gezinin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AKİMMED Başkanı İbrahim Öncel, Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Habil Şentürk, Fakülte Sekreteri Süleyman Kozak, Uşak İHL Mezunları Derneği'nin üyeleri ve gezi sırasında bize rehberlik yapan Akşehir İHL mezunu olup ta Uşak Üniversitesinde okumakta olan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.