Amacı Ilgın'da bulunan Meslek Yüksek Okulunun bölüm sayısını arttırmak ve bir de Fakülte açılması için çalışma yürütmek olan Ilgın Kalkınma Tanıtma ve Kamu Hizmetlerini Destekleme Derneği yönetimi, Kaymakam Y. Fatih Kadiroğlu başkanlığında Kaymakamlık Makamında toplandı.





Toplantıya Kaymakam Kadiroğlu'nun yanı sıra Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Panko- Birlik Başkanı Yusuf Yazır, Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Can, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kara, Süt Birliği Başkanı Serdal Ünal, Maden – İş Sendikası Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Veli Uğur ve MYO Müdür Yardımcısı Rüştü Gök katıldı.





Toplantıda daha önce Selçuk Üniversitesi ile yapılan protokol neticesinde bu yıl Ilgın MYO’nu ilk beşte kazanan öğrencilere verilecek bursların ödeme takvimi ve Fakülte açılmasıyla ilgili daha önce yapılan girişimlerin sonuçlandırılması için görüşmelere tekrar başlanması hususları görüşüldü.





Ilgınla ilgili birçok hususun da konuşulduğu toplantıyı değerlendiren Kadiroğlu, verimli bir çalışma olduğunu kaydederek katılanlara teşekkür etti.