24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili olarak “İlçe Seçim Güvenliği” toplantısı, Kaymakam Mehmet Türk’ün başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan toplantıda, Akşehir’de seçim güvenliği ile ilgili alınacak önlemler gözden geçirildi.   



Ayrıca,  seçimin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi, oy torbalarının İlçe Seçim Kurulu’na güvenlik içinde intikal ettirilmesini sağlamak amacıyla güzergahların planlanarak güvenlik birimlerinin gözetim ve denetimi altında intikallerinin sağlanması, güvenlik birimlerince tedbir planlamasının yapılması, seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması amacıyla seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrası alınacak tedbirler görüşüldü ve bilgi alışverişinde bulunuldu.



İlçe Seçim Güvenliği toplantısına; Kaymakam Mehmet Türk’ün yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye temsilcisi, İlçe Seçim Kurulu Müdürü ve ilgili kurum müdürleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.