Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Akşehir’de incelemelerde bulunarak, vatandaşların sağlık hizmetleri ile ilgili görüş ve düşüncelerini kahvehaneleri ziyaret ederek kendi ağızlarından dinledi.


Kahvehanede karşılarında İl Sağlık Müdürünü gören vatandaşlar kısa süren bir şaşkınlığın ardından Küçükkendirci’ye yaşadıkları sağlık sorunlarını ve taleplerini iletti. Yeni yapılan Akşehir Devlet Hastanesi ve ilçeye verilen yeni ambulanslar için teşekkür eden Hüseyin Öztekin isimli vatandaş, “Sağlık Müdürümüzü kahvehanede görünce hem şaşırdım, hem de sevindim, yöneticilerimiz her zaman halkın arasında olmalı, sağlık hizmetlerinden çok memnunuz, Akşehir’e yakışan çok güzel bir hastanemiz ve yeni ambulanslarımız oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.


Vatandaşların sağlık hizmetleri ile ilgili düşüncelerinin genel olarak pozitif olmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Küçükkendirci, “Sağlık hizmeti insan eliyle, insana verilen bir hizmet o yüzden yaşanan aksaklıklarda var, bizim işimiz de bu aksaklıkları ortadan kaldırmak. Ziyaretlerimiz genişleyerek devam edecek, halkımızın verdiğimiz hizmetlerle ilgili düşünceleri bizim için çok önemli, bu nedenle vatandaşlarımızın bize gelmelerini beklemeden biz onlara gideceğiz ve yaşadıkları sorunları çözmek için gerekli tüm çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu. (İHA)