Akşehir Adliyesine yeni atanan Hâkim ve C. Savcılarımıza Nasreddin Hoca’nın Kentine hoş geldin diyor, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığı’nın 19.08.2016 Tarih, 2016/1481-1482-1483-1485 Karar Numaralı, Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcı Adayları ile İdari Yargı Hâkim Adaylarının ad çekme sonucuna göre, 2802 sayılı HSYK’nın 13. Maddesi gereğince atamaları gerçekleştirildi.


Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna Ait Atama Kararları, Resmî Gazetenin 29.11.2016 tarih ve 29903 sayılı nüshasında yayımlanarak yürürlüğe girdi.


HSYK, Akşehir Adliyesine 2 Hakim ve 2 C.Savcısı, Doğanhisar’a 1 C.Savcısı, Ilgın’a 1 Hakim ataması yaparken, 2 Akşehir Hakim Adayını ve 1 C.Savcı Adayını da yeni görev yerlerine atadı.


AKŞEHİR’E ATANAN HAKİM ve C. SAVCILARI ŞÖYLE;


Ankara Hâkim Adayı Hüseyin Doğan (Akşehir Hakimliği), Ankara Hâkim Adayı Beytullah ÜSTÜN (Akşehir Hakimliği), İzmir Hâkim Adayı Betül ARSLAN Ilgın (Akşehir) Hakimliği’ne


Kayseri C.Savcı Adayı Murat TÜRK Akşehir Cumhuriyet Savcılığı’na, Çorlu C.Savcı Adayı Emre ÇETİN Akşehir Cumhuriyet Savcılığı’na, Zonguldak C.Savcı Adayı Mustafa Erbaş Doğanhisar (Akşehir) Cumhuriyet Savcılığı’na,


Akşehir Hakim Adayı Ahmet BAYRAK Ordu Hakimliği’ne, Akşehir Hakim Adayı Nesibe BÜŞRA GÜNGÖR Kastamonu/ Araç Hakimliği’ne, Akşehir C.Savcı Adayı İsmail KÖKER Kozan Cumhuriyet Savcılığı’na,


Akşehir Adliyesine yeni atanan Hâkim ve C. Savcılarımıza Nasreddin Hoca’nın Kentine hoş geldin diyor, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.