Türkiye'nin çeşitli illerinden Akşehir’e atanan 77 aday öğretmen, Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz ve Belediye Başkanı Salih Akkaya ile bir araya geldi.





Aday Öğretmen Yetiştirme Programı kapsamında düzenlenen toplantı; İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Barbaros Topaloğlu, Şube Müdürleri ve Aday Öğretmenlerin katılımıyla Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Toplantıda Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz; eğitim öğretim faaliyetlerinde öğretmenlerimize çok büyük görevler düştüğünü belirterek çalışmalarını bu bilinçle yapmalarını istedi. Akşehir Kaymakamı Kurnaz, aday öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar diledi.





Belediye Başkanı Akkaya da “İlçemize Hoş Geldiniz” diyerek başladığı konuşmasında Akşehir hakkında bilgiler vererek; her zaman eğitim öğretim faaliyetleri için maddi manevi destek verdiklerini ve bundan sonra da destek olacaklarını söyledi. Akşehir’in Konya genelinde eğitim öğretim olarak hep üst seviyede olduğunu belirten Akkaya, her türlü ihtiyaçlarında yeni atanan öğretmenlerin yanlarında olacaklarını da sözlerine ekledi.





Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Topaloğlu; desteklerinden dolayı Kaymakam Kurnaz ve Belediye Başkanı Akkaya’ya teşekkür etti.