Hatice Çiftçi geçtiğimiz yıl tam da bugün kayboldu.


Kaybolmasının ardından 4 gün sonra boğulmuş olarak cesedi bulunan küçük kızın katil ya da katilleri ise hala elini kolunu sallayarak ortalıkta geziyor.


Akşehir'de geçen yıl 21 Aralık tarihinde yani tam da bugün, kurs için gittiği etüt merkezinden çıktıktan sonra kaybolan 13 yaşındaki Hatice Çiftçi’nin cesedi, kaybolmasının ardından 4 gün sonra bir meyve bahçesinde iple boğularak öldürülmüş halde bulunmuştu.


Küçük kızın kaybolmasının ardından bugün tam 1 yıl geçti. Bir yıldır jandarma ve polis ekipleri olayı aydınlatmak ve küçük kızın katil ya da katillerini yakalamak için tüm gücüyle çalışıyor.


Küçücük bir yüreği katledecek kadar gözü dönmüş kişi ya da kişiler ise bir yıldır hala elini kolunu sallayarak aramızda dolaşmaya devam ediyor. Halkı tedirgin eden bu kişi ya da kişilerin yakalanması için Pervasız Gazetesi olarak bugünden itibaren bir kampanya başlatıyoruz. Gazetemizin köşesinde her gün olayla ilgisi bilgisi olan ya da ihbarda bulunmak isteyenler için İlçe Jandarma Komutanlığının ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün telefon numaralarını yayınlayacağız. Olayla ilgili ihbarda bulunmak isteyenleri ve bilgisi olan vicdan sahibi herkesi bu numaraları aramaya davet ediyoruz.


Eminiz ki duyarlı vatandaşlarımızın da katkıları sayesinde bu cinayet olayı kısa sürede çözülerek katiller adalet önünde hesap vereceklerdir.