Belediye Meclis Üyesi adayları ile ilk toplantısını gerçekleştiren Akşehir CHP İlçe Teşkilatı, Başkan Adayı Eyüp Oyan’ın beraberliğinde Perşembe Pazarında Akşehirlilerle buluştu.





Cumhuriyet Halk Partisi Akşehir İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi adayları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yerel Seçimler için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik anlayışının ‘’Halkın da katılımcı olacağı Halkın Belediyesi’’ olduğu vurgulandı. CHP’nin tüm parti organlarıyla Akşehir Adayına destek verdiğinin belirtildiği toplantıda, Belediye Meclis Üye listesinin Akşehir için çalışacak değerli isimlerden oluştuğunun da altı çizildi.





Toplantı sonrasında Belediye Başkan Adayı Eyüp Oyan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yönetimi ve partililer, Perşembe Pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Pazara ürün getiren köylüler ve pazarcı esnafıyla sohbet eden Eyüp Oyan ve Meclis adayları, HALKIN DA KATILIMCI olacağı HALKIN BELEDİYESİ’ni Akşehirlilere anlattılar.





Akşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Oyan, halkın katılımının ön planda olduğu bir belediyecilik yapacaklarını, dolayısıyla geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm Akşehirlilerin oyuna talip olduklarını belirtti.