Bu hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasında hizmet verecek akaryakıt istasyonları ve eczaneler ile bitki koruma ve gübre bayileri belirlendi.





Nöbetçi Akaryakıt İstasyonları:





30 Mayıs 2020 Cumartesi





Akkomsan Petrol: Seyran Mahallesi Sanayi Bulvarı No: 20
Hasçalışan Petrol: Çayyüzü Mahallesi Mevlana Sokak No: 39
Peynirciler Petrol: Yeni Mahalle İstasyon Caddesi No: 3389





31 Mayıs 2020 Pazar





Ali Eroğlu Akaryakıt: Seyrantepe Mahallesi Akşehir Caddesi No: 98
Yağmur Petrol: Yeni Mahalle Konya-Afyonkarahisar yolu üzeri
Necati Üçer: Savaş Mahallesi Akşehir Isparta Caddesi No: 182





Nöbetçi Eczaneler:





30 Mayıs 2020 Cumartesi





Gece Gündüz: Nasreddin Eczanesi
Gündüz: Tüm eczaneler açık





31 Mayıs 2020 Pazar





Gece Gündüz: Çakıllar Eczanesi





Nöbetçi Bitki Koruma Bayileri:





30 Mayıs 2020 Cumartesi





Hasat Tarım, Letay Tarım, Oğuzlar Tarım, Osmanlı Tarım, S.S. Akşehir Ilgın Pancar Ekiciler Kooperatifi Akşehir Satış Mağazası, Sarıoğlu Tarım, Teknik Tarım, Zeybek Tarım.





31 Mayıs 2020 Pazar





Akşehir Tarım, Akşehir Ziraat Odası, Başak Tarım, Baykal Tarım, Biçer Tarım, Erkin Tarım, Yasyan Tarım Ürünleri, Yılmaz Tarım.





Nöbetçi Gübre Bayileri:





30 Mayıs 2020 Cumartesi





Kalender Madencilik Kömür Tarım Ürünleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ali Ceylan-Tarım Ticaret, Muharrem Aydemir-Kardeşler Yem Ve Gübre, Hasan Uludağ-Uludağ Tarım Market, Fevzi Yayla-Ak Yayla Tarım Ürünleri, Ramazan Kumsar-Uğur Tarım, Niyazi Kalkan-Yeni Nesil Tarım Ürünleri, Sevinç Temel-Hocaoğlu Tarım Ürünleri, Mustafa Topcu-Topcu Tarım Hayvancılık, Talay Agro Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çetin, Özkan Global Tarım Ürünleri Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.





31 Mayıs 2020 Pazar





Nihat Aydın-Aydın Tarım Ürünleri, Hasan Emre Aydemir-Ay Tarım,Akşehir Yem Gıda Tarım Hayvancılık Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yayla Tarım Ürünleri Nakliyat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Aydemir-Aydemirler Ticaret, Orhan Veli Tunçez-Tunçez Tarım, Adem Bakar-Özbakarlar Ticaret, Tuncay Yılmaz-Yılmaz Tarım, Ali Dönmez-Dönmez.