2014 Yılında Akşehir’den hacca gitmeye hak kazanan 140 hacı adayının aşıları İlçe Müftülüğünde yapıldı.


mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">Ayrıca hacı adaylarına Akşehir İlçe Müftüsü Karabey Özdemir tarafından Meydan Camiinde hacla ilgili bilgiler verildi.


mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">                Hacı adaylarına bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Karabey Özdemir, kutlu yolculuğa adım adım yaklaşıldığını hatırlatarak bu yolculukta hacılara en çok lazım olacak şeyin sabır olduğunu söyledi.


color:#444444">                border:none windowtext 1.0pt;mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">Hacı adaylardan Müftülükçe yapılacak olan duyurular doğrultusunda hareket etmelerini ifade eden Karabey Özdemir, yapılacak olan hac ibadetinin şimdiden Allah(cc) katında kabul edilmesi temennisinde bulundu.


color:#444444">                border:none windowtext 1.0pt;mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">Ayrıca hacı adaylarının Kur’an-ı Kerim öğrenmeleri için gruplar oluşturuldu. Erkekler için bugün Kur’an öğretiminin başlayacağı, hacı adaylarının seminerlere mutlaka katılmaları gerektiği ve hacı adaylarının bir an önce kurban ücretlerini yatırmaları gerektiği hatırlatıldı.