Gönül Gözü Derneği, Cumhuriyet Bayramını; kuruluşunun 96. yıldönümü münasebetiyle Kon-er Sosyal Tesislerinde organize ettiği bir etkinlikle kutladı.





Konya Ermenekliler Derneği Başkanı Ahmet İleri, Türkiye Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Başkan Yardımcısı ve Konya Yörükleri Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz, Konya Yörükleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yavuz, Alevi Kültür Dernekleri Konya Şube Başkanı Asum Dayanç, CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, İyi Parti YİK Üyesi Feridun Yıldız, CHP Selçuklu Yöneticileri Aysel Tuncer, Muazzez İşcan ve çok sayıda misafirin katıldığı etkinlikte, Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin bir konuşma yaptı. Şahin, konuşmasında; “Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 96 yıldır Cumhuriyete, Cumhuriyetin kuruluş felsefesine ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kin kusanlar, bugüne kadar başarılı olamadı ve olamayacaktır. Son günlerde insanımıza empoze edilmek istenen ''Keşke Yunan galip gelseydi” zihniyeti emellerine ulaşamayacaktır” ifadelerine yer verdi.





Konuşmanın ardından, CHP Meram Kadın Kolları Başkanı Sevnur Mumcu tarafından günün anısına Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'e Atatürk ve Türk Bayrağı temalı yağlı boya tablosu takdim edildi.





Fatih Şahin Işık, Tayyar Yıldırım ve Sevcan İleri'nin seslendirmiş olduğu türkü ve şiirlerle coşkulu anların yaşandığı programın sonunda; dernek tarafından düzenlenen NUTUK ve BİR ENGEL DE SEN KALDIR kampanyalarına vermiş olduğu desteklerden dolayı CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç'a Devriş Ahmet Şahin tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.





Program, yapılan ikramlar ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.