Akşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Er, “Kendi meslek alanımızda olan diğer sektörlerin kurs başvurusunu da oda olarak kabul edebiliriz”


Akşehir Berberler ve Kuaförler Odası, KOSGEB ve İŞKUR ile ortaklaşa açılan girişimcilik kursuna katılım sağlayan kursiyerlere girişimcilik belgesini verdi.


21 Eylül 2016-30 Eylül 2016 tarihlerinde toplamda 9 gün 72 saat süren kursa 25 kişinin katılımıyla devam edildi.


Akşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Er, "Girişimcilik kursunun açılımı ise şöyle projeniz kabul edildiğinde 50.000 TL hibe bu hibe işyerini hazırlayıp ruhsat, kira, ekipman, eleman SSK, gibi parçalar halinde size ödeme yapılıyor ayrıca ipotekli 100.000 TL daha faizsiz kredi olanağı sağlar. Şartlar tekrar oluşur ise girişimcilik kursunun ikincisini odamız olarak tekrar açacağız. Burada sadece kendi meslek alanımızda olanları değil diğer sektörleri de oda olarak kabul edebiliriz. Az da olsa Akşehir'imize istihdam sağlayabilirsek hem insanımız hem de ülkemize katkı sağlamış oluruz. Katılımcı kursiyer arkadaşlarımıza belgelerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.