Haber/Yorum: Ümit Aykut Şener

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 13 Kasım 2019 tarihinde Güvenlik Korucuları Hizmetiçi Eğitim Programı'na katılmak üzere gittiği Van'da yaptığı konuşmasında, FETÖ'ye yönelik önümüzdeki günlerde çok büyük bir operasyona hazırlandıklarını belirterek; "Burada şahsımızın olup olmaması önemli değildir. Hiç kimse aman bu adamlar değişti, başkaları gelir mücadele biter diye beklemesin. Bu mücadeleyi bu milletin evlatları sonuna kadar yürüteceklerdir" dedi.

Akşehir’de önce Adile Hanım adı altında daha sonra Özel Reyhan Koleji adı altında FETÖ/PDY’nin okulu olarak hizmet veren bu okulun MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYELERİ hala bilinmiyor. Bu heyette görev alanlar neden kamuoyuna açıklanmıyor. Halkın haber alma özgürlüğü neden işletilmiyor?

Akşehir’i bir üs gibi kullanan bu hain örgüte ait Özel Reyhan Koleji’nin yapımına kimler öncülük etmiştir, inşaat ruhsatının nasıl alındığı ve kimlerin onay verdiği araştırılmış mıdır, hala belirsizliğini koruyor.

Akşehir’deki FETÖ/PDY’nin kendi cemaatinden topladığı birikmiş bir para var mıdır, kasası kimdir?

Yine bu cemaate yakın insanların bağışladığı menkul ve gayrimenkulleri kim/kimler ucuza kapatarak satın aldılar?

2012 yılında Akşehir’de bir otele yapılan FUHUŞ operasyonunda yakalananların isimleri UYAP’a girilmiş midir? Bu kişilere ve baskın yapılan otele İDARİ PARA CEZASI kesilmiş midir? Zira bu davanın C.Savcısı ve Ağır Ceza Mahkemesi Heyetinin bir hakimi FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla meslekten ihraç edildiler.

Sayın İçişleri Bakanımız Soylu’ya sesleniyoruz:

Her şeyden öte, Akşehir gibi FETÖ/PDY’nin kalesi yapılmış bir ilçede sorumlusu olan gerçek kişilerin bir çoğuna hiç dokunulmadığı ve hala içten içe bu terör örgütünün aktif olduğu iddiaları Akşehir Kamuoyu tarafından da net olarak biliniyor.

Ne dersiniz Sayın Bakanım, ‘FETÖ/PDY Operasyonu’ Akşehir’e de uzanır mı?

Cumanız Mübarek Olsun..!