Yaklaşan yerel seçimler kapsamında köy ve kasaba turlarına tekrar başlayan MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai dün Ortaköy kasabasında vatandaşlarla buluştu.


Fedai, Ortaköy Beldesinde yaptığı konuşmada kamuoyunda yer alan bazı söylemlere de cevap vererek  “sahada futbolu iyi oynarsan gölü atarsın” dedi.


30 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için çalışmalarına aralıksız sürdüren Doğrugöz Belediye Başkanı ve MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai çalışmalar kapsamında Ortaköy Kasabasında vatandaşlarla buluştu.


Kasabada bulunan kahvehaneler de vatandaşlara konuşan Osman Fedai “bazıları çıkıyor diyor ki Konya İktidar, Akşehir Muhalefet olursa yatarım gelmezmiş, sevgili arkadaşlar büyükşehir yasasının 25. Maddesi açık ve nettir. Bugün ülke genelinde birden fazla muhalefette olan belde belediyeleri ve ilçeler hatta iller vardır. Muhalefetle yönetilen birçok şehir emin olun iktidarın yönettiği şehirlerden çok daha refah seviyesi yüksek konumdadır. Örnek verecek olursak Isparta, örnek verecek olursak Eskişehir bunlardan sadece bir kaçıdır.  Yine örnek verecek olursak kullandığınız araç ne kadar konforlu ve sağlam olursa olsun şoförünüz iyi değilse kaza yapmanız kaçınılmazdır” dedi.


Osman Fedai, yaptığı konuşmasına şöyle devam etti: “Ben sizlerin içinden biri olarak sizlere sesleniyorum.   Bir yola çıktık,  bu yolda görüyorum ki biz sizlerin de sayesinde yalnız değiliz. Bugün sizler bizi beldemizin girişinde karşılayarak bizleri mutlu ettiniz.  Ben partim ve çalışma ekibim temiz siyaset yapmak adına daha önce beldeniz Başkanı Ak Parti’den başkan adayı olması nedeni ile kasabanıza saygımızdan ötürü gelip bir çalışma yapmadık. Bu nedenle de bizi hoş görmenizi istiyorum. Bu bağlamda mevcut Ortaköy Belediye Başkanımızın aday olamadığı için sizlerle görüşmek için buralara geldik. Görüyorum ki siz hamiyetperver Ortaköylüler bizlere içinizden biri olarak sahiplenmişsiniz bunun için sizlere teşekkür ediyorum “ dedi.


 Ortaköy ziyaretleri kapsamında düzenlenen asker gecesine de katılan MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai,  düzenlenen asker gecesinde askere gidecek kişilerle hatıra fotoğrafı çekilerek gidecek olan askerler e de bazı hediyeler verdi.