Yaklaşan yerel seçim çalışmalarına hız veren Akşehir MHP Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, dün parti yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile yemekli bir toplantıda buluştu.



Başkan Fedai yaptığı konuşmada  “ bir kesim için değil her kesime ayrım yapmadan anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 Yapılan yemekli toplantıya Başkan Fedai’nin yanı sıra MHP İlçe Teşkilat Başkanı Zekeriya Kanat, Hüseyin Angılcı, parti yönetim kurulu üyeleri ile oluşturulan meclis üyeleri katıldı.

 Toplantı başında bir konuşma gerçekleştiren MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Fedai partililere şunları söyledi: Akşehir’de herkesin imrendiği bir birlik ve beraberlik oluşturduk. Şehrimizi kucaklayacak ve bütünü ile şehrimizi içine alan bir ekipler şu dakikadan itibaren yola çıkıyoruz. Bu yol Akşehir ve çevresine hizmet yoludur. Bu yol birlik ve beraberlik içerinde hareket etme yoludur. Bu yol çok zorlu ve engelli bir yoldur. Engelleri aşmak aynı zamanda engelleri aşıp sonuca ulaştıktan sonra da iş bitmiyor. Ondan sonra da Akşehir ve çevresi için kıyasıya çalışmak ve hizmet etmek anlayışı vardır. Bu kutlu hedefte benimle ve partimle birlikte hep birlikte bizimle olduğumuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu yolu sonunda aydınlığa ulaşacağız.  Biliyoruz ki arkamızdan çok güzel bir rüzgâr esmektedir. İnşallah bu rüzgârın karşısında yıllardır Akşehir’i yönetenler, yönettikleri halde çok fazla bir şeyi veremeyenler bugün bizim rüzgârımızdan dolayı sinmiş durumdadırlar. Bu demek değildir ki hedefe vardık, hedefe varmak için daha çok mesafe almamız gerekiyor. Onun içinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bütün arkadaşlarımı buradalar ben arkadaşlarımı asil ya da yedek diyerek ayırımı yorum. Çünkü bütün arkadaşlarımız benim ve ekibimin gözünde eşittir. Hepimiz bu yolda eşit bir şekilde çalışacağız. Allah çıktığımız bu yolda bizim yardımcımız olsun”

 Yapılan toplantı karşılıklı görüş alış verişlerinin ardından sona erdi.