Milliyetçi Hareket Partisi Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai seçim çalışmaları kapsamında dün Altuntaş Kasabasını ziyaret etti.



Ziyarete Osman Fedai’nin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi yönetim  kurulu üyeleri ve  meclis üye adayları katıldı. Yapılan ziyarette kasaba da bulunan kıraathaneleri dolaşan Başkan Fedai, “sizin dilinizden sizden olan anlar, biz sizler gibi oturup sizler gibi konuşuyor, sizlerin örf ve adetlerini yaşıyoruz, aynı memleketin insanlarıyız” dedi.

 Fedai, Altuntaş gezisi kapsamında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sevgili vatandaşlarım! Allah’ın izni ile bir yola çıktık bu yolda sizleri de gecenin bu vakti bizleri karşılamanız ve yoğun teveccühünüz bizleri mutlu etmiştir. Altuntaş kasabası Akşehir bölgesinde yaygın olarak en fazla büyükbaş hayvancılığın yapıldığı bir kasaba, bu nedenle otlak alanlarınız hakkında geniş kapsamlı çalışmalarımız bulunmakta. Bunun yanı sıra kasabanızın mevcut başkanı alt yapı sorunları kısmen büyük oranda çözdü, ama maalesef yol yapım çalışmalarınız yetiştirilemedi. Allah kısmet ederse Altıntaş kasabamıza yapacağımız yatırımlarla bu bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğimize söz veriyorum”.

‘Çok Amaçlı Kullanabileceğiniz Kültür Ve Sanat Evi Yapacağız’

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Altuntaşlı vatandaşlarla buluşan MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, gezi kapsamında yaptığı konuşmaya şu şekilde devam etti: “Sevgili hemşerilerim   peygamber efendimiz diyor ki; işi ehline bırakın,  biraz açacak olursak ben  15 yıldan bu yana Doğrugöz’de belediye başkanlığı görevini yerine en iyi şekilde  getirdim, bu dönem zarfı içinde Belediyeciliğin  a dan z ye  hatmederek  bu işi öğrendim tecrübe sahibi oldum. Sizlerin bu tecrübe ve bilgi birikimini bilerek sandık başına gitmenizi istiyorum. İşi ehline vermenizi istiyorum dedi,  Başkan Fedai konuşmalarına şu şekilde devam etti;  kasabanız ilgili gerekli çalışmaları yaptık, gördük ki kasabanız da çok amaçlı kullanabileceğiniz kültür ve sanat eviniz yok. Biz sizlere gerek düğünleriniz de gerekse toplantılarda kullanabileceğiniz çok amaçlı kültür ve sanat evi yapacağız.”  Dedi.

Fedai Doğrugöz’de Konuştu;’ Sizlerin Arkamızda Olması Bizlere Güç Veriyor ‘

MHP Akşehir Belediye Başkanı Adayı Osman Fedai Altıntaş kasabasında yaptığı çalışmanın ardından  uzun araç konvoyu ile  halen  belediye başkanlığı görevinde  olduğu Doğrugöz Belediyesi Kültür ve Sanat Evinde Doğrugözlü vatandaşlar buluştu. Katılımın yoğun olduğu istişare toplantısında konuşan  Doğrugöz Belediye Başkanı ve MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai  Hemşerilerine  şu şekilde seslendi: “Sevgili vatandaşlarım, her gün gece  kademeler halinde  toplantılar düzenledik ilk gün 18-25 yaş arası genç kardeşlerimizle 2. Gün 25-35 yaş aralığında ki  kardeşlerimizle ve bu günde sizlerle istişare  halindeyiz.  Görüyorum ki siz bizlere sahip çıkmışsınız. Bugün burada bu yoğunluğu görmek sizleri bir arada görmek bana ve ekip arkadaşlarıma kıvanç vermiştir. Sevgili kardeşlerim birileri çıkıp hakkınız ve hakkımız da karalama kampanyaları başlatmış, ilçe merkezinde ve gittikleri yerlerde demişler ki, Doğrugöz’de Osman Fedai Alamaz, Osman Fedai Doğrugöz’den oy çıkaramaz.  Bu söylentileri çıkaranlar bu kalabalıkları sanırım görmemişler, kardeşlerim, birileri sırf Osman Fedai Belediye Başkan Adayı diye başka partilerden meclis üyesi olabildiler. Olabildiler diyorum çünkü, o birileri meclis üyesi olabildiyse kara kaşına kara gözüne meclis üyesi yapmadılar. Osman Fedai Belediye Başkanı olacak diye yaptılar.Sizler geçmişte olduğu bunlara  cevabınızı vereceğinizden eminim. Bizlere yine sahip çıkacağınızdan eminim. Yapılan Bizans oyunlarını sizler hep bozdunuz Allah’ın izni ile  yine bozacaksınız, hakkımda  çıkarılan karalama kampanyaları  var, vay efendim Petrolu satmışım. Kasabamda satılmadık yer bırakmamışım. Bu söylentileri çıkaranlara şunları söylemek istiyorum;  birisi hakkında yalan söylemek iftira atmak dinimizce günah ve kul hakkıdır, ben söylentilere çıkaranlara hakkımı helal etmiyorum. Ve onlara şunu söylemek istiyorum, Doğrugöz’ü gezsinler,  burada biz neler yapmışız, Doğrugöz’ü nasıl kalkınmış bir hale getirmişiz görsünler.  Kasabamız da gece saat 23:00 da tüm çarşı esnafımız açık, birde bunların yönettikleri Akşehir’e bakın saat 20:00 da hayat bitiyor.  Sevgili kardeşlerim ben kendimi sizlere emanet ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.