Yerel seçimlere sayılı günler kala MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai çalışmalarına hız verdi, son olarak Çamlı ve Ilıcak köylerine çıkarma yapan Osman Fedai, Çamlı ve Ilıcak yolunda 96 araçlık bir konvoy takip etti


Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Ilıcak köyünde vatandaşlarla buluşan MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai köy halkı ile köy kahvehanesinde buluştu.  Köylülerin Başkan Fedai sloganları ile karşılaşan Fedai vatandaşlara yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sevgili vatandaşlarım üçüncü kez sizlerle buluşuyoruz. Seçimlere az kaldı; burada göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka bizleri çok memnun etti. Sizlerden aldığımız güçle belediye başkanlığı yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Şimdi sizlere gelip diyecekler Konya ile Akşehir ters partilerde olursa Akşehir’e yatırım gelmez. Sevgili arkadaşlarım sizlere soruyorum, sizin köyünüze ne yaptılar? Akşehir’e 15 yıldan bu yana ne verdiler? Bakınız 2000 yılında bunlar iktidara geldiklerinde Akşehir’in nüfus oranı şimdi ki nüfus oranımızdan 20 bin fazla idi. 20 bin vatandaşımız başta işsizlik nedeni ile hem kırsalda hem de şehir merkezinde  köylerinden şehirlerinden  gitmek durumunda kaldılar.  Neden biliyor musunuz; yüzlerce kişiye iş sözü verdiler ve tutamadılar o yüzden. Bugün yine seçimler için iş sözü veriyorlar.  Tutamayacakları sözler bu kez sizinde hamiyetperverliğiniz ile Akşehir’de yıkılacak. Konya Ak Parti olur da Akşehir MHP olursa Konya’dan yatırım gelmeyeceğini ifade ediyorlar.  Bunların kendi çıkarttıkları büyükşehir yasasının 25. Maddelerinden haberleri yok. Siz bunlara gereken cevabı sandıktan vereceğinize eminim” dedi.


Seçim çalışmaları kapsamında akşam da Çamlı köyünde vatandaşlarla buluşan Fedai,  burada da yaptığı konuşmasın da vatandaşların boş vaatlerle kandırıldıklarından söz açarak şunları söyledi: “Akşehir’de arkamızdan esen çok güçlü bir rüzgar var. Herkes bu rüzgarın farkında. Bu rüzgar sizlerin destekleri sayesinde oldu. Şimdi bu rüzgarı kırmak için birileri kalkıp ev ev dolaşarak, isim alıyorlar, neymiş iş sözü imiş. Ey bunu yapanlar, şu saate kadar kaç gencimizi kullanarak iş sözü vererek işe aldınız, kandırılmış insanların hesabını verin ilk önce. Sevgili arkadaşlar, artık bunlara bizim karnımız tok. Boş vaatlere inanmayın. Biz biliyoruz ki sizlere sandıkta gereken cevabı vereceksiniz” dedi.


Seçim çalışmaları kapsamında gençlerin daveti üzerine Seyran Spor kulübüne giden Fedai,15 yıldan bu yana belediye başkanlığını sürdürdüğü Doğrugöz kasabasında Doğrugözlü vatandaşlar tarafından belde girişinde karşılandı. Yapılan karşılama törenin ardından Seyran Spor kulübüne giderek gençlerle bir süre görüşen Fedai burada da yenilen pehlivan güreşe doymaz,  diyerek Ak Partinin meclis üyelerine atıfta bulundu. Başkan Fedai burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bazıları sırf Osman Fedai belediye başkan adayı diye Ak Parti’den meclis üyeliğine getirildi. Sırf Osman Fedai Belediye Başkan adayı oldu diye bunlar meclis üyesi yapıldı. Şimdi de karalama çalışması yapmaktalar. Bizim anlımız açık, başımız dik. Geçmişte kazandık, şimdi de Allah’ın izni ile kazanacağız. Bunlar güreşe doymadılar, çünkü yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Ben biliyorum ki sizler bunlara pirim verecek insanlar değilsiniz.  Benim kasabama güvencim tam. Kendimi sizlere emanet ediyorum” dedi.