30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, seçim çalışmaları kapsamında ev toplantılarına ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.



Seçim kapsamında koordineli olarak çalıştıklarını ifade eden Başkan Fedai, “çalışmalarımız süratle devam ediyor, son dakikaya kadar çalışmalarımız tüm gayretimizle devam edecek” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, hafta sonu Gazi pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Fedai yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İlçemizde yıllarca sorunlar birikmiş durumda, farkında mısınız?  Bilmiyorum ama insanlar artık eskisi gibi gülümsemiyor. Biz bu kapsamda gülen yüzler projeleri ile halkımızın ve şehrimizin çehresini değiştirip ilçemizi daha güzel ve refah seviyesi yükselmiş ve yükselmeye devam edecek bir kent haline getireceğiz. Başkanlığımız  döneminde  gerek Pazar esnafının gerek tüm esnaflarımızın  ve vatandaşlarımızın  yüzleri  gülecek, biz bundan eminiz. Görüyorum ki halkımızın da bize olan teveccühü yüksek düzeyde. Bizler çıktığımız bu yolda kimseyi ayrıştırmadan kucaklamaya devam ediyoruz. Siz, biz, onlar yok; hepimiz biriz ve Akşehir’iz derken bizim anlatmak istediğimiz buydu. Biz parti ayrımı yapmaksızın bir çatı yaptık ve bu çatı altında herkesi gerek 15 yıldan bu yana başkanlığını yapmaya devam ettiğim  Doğrugöz Belediye Başkanlığımız döneminde de kucakladık, şimdi de  Akşehir’de bunu uyguluyoruz.”