Halk Bankası Akşehir Şubesi arkası, katlı otopark altında hizmet veren Joy Döner; tavuk dönerin, ev yapımı salça ve lavaş ile el yapımı soslar ve mayonez kullanılarak hazırlanmış birbirinden lezzetli sunumlarıyla Akşehirlilerin tercihi olurken, birçok indirim kampanyasını da bir arada yürütmeyi sürdürüyor.

Paket servisiyle de Pazar günleri hariç her gün, 11:00-23:00 saatleri arasında hizmet sunan Joy Döner’den sipariş edilen her dürüm için bir Joy Club Kart veriliyor ve belirli sayıda kart biriktiren müşteriler, tercih ettikleri bir çeşidi bu kartlar karşılığında ücretsiz olarak sipariş edebiliyorlar. Bu kampanyaya ilginin çok yoğun olduğunu belirten işletmeci Egemen Dingiloğlu, haftanın belirli günlerinde de farklı promosyonlarla, özellikle öğrencilere ve esnafa katkı sağlamaya çalıştıklarını aktarıyor.

Pazartesi günleri öğrencilere, Salı günleri esnafa yönelik promosyonlar sunan işletmede, Perşembe günleri ise halk günü olarak belirlenmiş. Her gün için farklı promosyon seçeneğinin yanında, Somun arası tavuk döner, yalnızca 6 TL fiyatla satılıyor.

Reklamcılık ve Halkla İlişkiler okuyan, Akşehir’de daha önce de yeme-içme-kafeterya sektöründe bazı kurumsal markaların faaliyet göstermesinde rol alan, düzenlediği konser organizasyonlarıyla gençleri mutlu eden Egemen Dingiloğlu’nun, aldığı eğitimlerin yanı sıra bir müzisyen olarak sanatçı yönü de restoranın dekorasyonuna ve özenli hizmet politikalarına yansımış.

Sağlıklı bir fast-food markası olmak için her detaya dikkat ettiklerini söyleyen genç işletmeci Dingiloğlu; “Menümüz, günlük taze et ve fabrikasyon olmayan salça, lavaş, mayonez ve soslar kullanarak, sebzelisinden Hatay usulüne geniş bir yelpazede hazırladığımız ürünlerden oluşuyor. Kullandığımız garnitürlerle dürüm çeşitlerimizin büyük rağbet görmesi nedeniyle Joy Club Kart uygulamamızı buna yönelik olarak başlattık ve müşterilerimizin bu promosyondan faydalandıklarını görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” diyor.

Joy Döner lezzetinden vaz geçemeyen hemşehrilerimiz kampanyalardan yararlanabilecekleri gibi joydoneraksehir Facebook ve instagram sayfalarını takip ederek ya da beğeni yaparak da sürpriz promosyonlardan faydalanabiliyorlar.