Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Bilgisayar İşletmeni olarak görev yapan Akşehirli Murat Dursun Ünsal, Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Sekreterliği görevine getirildi.

Atanmasının ardından kendisini ziyaret eden Ünsal’a yeni görevinde başarılar dileyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; “Her görev önemlidir. Görev geçicidir ama önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Kendisinin bu görevinde de başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

1980 Akşehir doğumlu olan Murat Dursun Ünsal; Mersin Üniversitesi’nde Bilgisayar Programcılığı, Anadolu Üniversitesi’nde İşletme Programı, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimleri aldı. Yüksek Lisansını Selçuk Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon üzerine tamamlayan Ünsal, 2007 yılında Marmara Üniversitesi’nde Öğrenci İşleri Alanında Bilgisayar İşletmeni olarak göreve başladı. Ünsal, daha sonra Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nda Veri Hazırlama Memuru ve Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Bilgisayar İşletmeni olarak görev yaptı.