Birçok sektörde rekabetin en önemli unsurları; malzeme ve işçilik kalitesi ile uygun fiyat olarak sıralanıyor. Hizmet ya da ürünün satın alındığı firmanın ulaşılabilirliği ve kalıcılığı ise tüketici açısından en az diğer unsurlar kadar önemli.

TEKSU, her zaman faydasına inandıkları rekabet ortamında Akşehir’in firması olmanın avantajını kullanarak iş hacmini geliştirmeye devam ediyor. Ekonomide daralmaların yaşandığı dönemlerde, rekabette fiyatın ön plana çıktığını hatırlatan Zafer Aslan; stoklu çalışarak fiyatta küçük farklar sağlanabileceğini ancak bunun ötesinde bir fark yaratmak için malzeme ve hizmet kalitesinden feragat etmek gerektiğini, bunun da tüketiciyi olumsuz etkileyeceğini vurguluyor.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Aslan, nasıl ezber bozduklarını şöyle ifade ediyor: “Güneş Enerjisi ve Solar Elektrik Sistemlerinde yıllar önce bizi tercih eden vatandaşlarımızla kesintisiz çalışmaya devam ediyoruz. Satış sonrası hizmet ve yeniliklerin adaptasyonu gibi konularda verdiğimiz hizmet sonucu bu alandaki müşteri portföyümüzde en ufak bir azalma yaşamadık. Sıhhi tesisat malzemeleri, banyo ve tuvalet aksesuarları, su armatürleri gibi ürünlerimizin her zaman arkasında durduk. Akşehir’in doğalgaza geçiş sürecinde de elimizden gelen katkıyı sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. Kaliteli malzeme ve temiz işçilik prensibinden hiç şaşmadık. Her firma gibi biz de ticari kazanç elde etmek için kurulduk ancak hizmet verdiğimiz insanların müşterimiz değil hemşehrimiz olduklarını da hiç bir zaman unutmadık. Dün 2 bina yandaydık, bugün buradayız, yarınlarda da Akşehir’de olmaya devam edeceğiz.”