Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; ilçe genelinde faaliyet gösteren esnaf odalarının üyeleri ile ‘Esnaflarımızla Buluşuyoruz, Akşehir’imizi Konuşuyoruz’ başlığı altında düzenlediği istişare toplantılarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Akşehir S.S. 29 No.lu Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi üyeleri ile Takkasızlar Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Akkaya’nın yanı sıra Akşehir S.S. 29 Nolu Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fatih Kılınç, Akşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fikri Kurt, Belediye Birim Müdürleri ve Amirleri ile çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.



Toplantıda; Akşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırım, hizmet ve projeler hakkında bir sunum yapan Akkaya, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıkların ilçeye yaptığı yatırım ve projeler hakkında da bilgiler verdi. Yapılacak hizmet ve projelerde herkesin düşüncesine önem verdiklerinin altını çizen Başkan Akkaya “Bu görüşler ve öneriler sayesinde, Akşehir’imize daha güzel hizmetler sunmak azmindeyiz. Ona göre projeler geliştirmek, taleplere göre bu projeleri yatırımlara dönüştürerek değerli hemşehrilerimizle buluşturmak en büyük amacımızdır” diye konuştu ve katılımcıların sorularını yanıtladı.



Yapılan istişare toplantısı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.