Denetimde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması gerektiği konusunda hatırlatmalarda bulunan Kaymakam Vuran; “Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bizler önlemlerimizi almazsak yapılan, ortaya konan tüm çabalar boşa gidebilir. Vatandaşlarımız maske kullanımına ve sosyal mesafeye dikkat etmeli, hijyen konusunda duyarlı olmalıdır. Ayrıca tam kapanma süreci olan 17 günü kurallara uyarak evlerimizde geçirirsek, Ramazan Bayramı’ndan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde çıkabiliriz. Şimdiden tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Esnafın talep ve sıkıntılarını da dinleyen Çeltik Kaymakamı Vuran; “Küçük ölçekli işletmelerimiz ve esnaflarımız; hem yaptıkları üretimlerle hem de oluşturdukları istihdamla ekonomimizin can damarıdır. Sanayi esnafımız gerçek emekçilerimizdir. Onların karşılaştığı sorunları, sıkıntıları gidermek, taleplerini yerine getirmek, bizim öncelikli görevimizdir” derken, işyerlerinde çalışan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Kaymakam Yusuf Beran Vuran’a denetim ve ziyaretlerinde; Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kaçmaz ve İlçe Emniyet Amiri Olcay Yıldırım ile Çeltik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Akgül eşlik etti.