Mayıs ayı gündemine göre, Meclis toplantısında görüşülecek ve oylanacak teklifler şöyle sıralanıyor:

*2020 Mali Yılı Kesin Hesabının görüşülmesine dair Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Akşehir Belediyesi’nin ortak olduğu Şehr-i Beyza İç ve Dış Tic. A.Ş.’ne temsilci seçilmesine dair Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Ucuzluk Mahallesi’nde bulunan taşınmazdaki Belediye hissesinin satışına dair Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Ucuzluk Mahallesi’nde bulunan 5 parseldeki taşınmazlarda plan değişikliğine dair İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Yarenler Mahallesi’nde bulunan bir taşınmazda “Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi” yapılmasına yönelik imar planı değişikliğine dair İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Belediyenin ihtiyaç olan birimlerinde istihdam edilmek üzere personel alımında kullanılmak üzere sınıfı, unvanı, derecesi ve adedi gösterilen kadroların iptal ve ihdasına dair İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Belediyenin ihtiyaç olan birimlerinde istihdam edilmek üzere personel alımında kullanılmak üzere sınıfı, unvanı, derecesi ve adedi gösterilen kadroların ihdas edilmesine dair İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ait teklif.

*2021 yılı içerisinde Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel pozisyonunda ihtiyaç doğrultusunda çalıştırılması düşünülen sözleşmeli personele ödenecek net sözleşme ücretlerinin belirlenmesine dair İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ait teklif.